Case: Adende Groep

Adende Groep

Voor het schildersbedrijf RS Schildersgroep heeft Effectief een compleet nieuwe website en huisstijl mogen ontwikkelen. De website en huisstijl beschikken beide nu over een nieuw likje verf. Naast de website en branding is er ook aandacht besteed aan de online marketing. Het schildersbedrijf is nu online regionaal overal te vinden voor potentiële klanten. Met de nieuwe website kan het schildersbedrijf jaren vooruit, en zal het zich onderscheiden van alle concurrerende schildersbedrijven uit de regio.

BUITENRECLAME

Promotiebanner

RS Schildersgroep had voorheen geen bedrijfswebsite en promote haar diensten via verschillende offline kanalen. Doormiddel van een gloednieuwe bedrijfswebsite, die voldoet aan de nieuwste eisen, kunnen zij weer met de tijd mee! De website voorziet bezoekers van de juiste informatie en tevens wordt er gestuurd op het genereren van nieuwe leads door middel van de juiste teksten en call-to-action buttons. 

ADVERTEREN IN EEN BLAD

A4 advertentie

RS Schildersgroep had voorheen geen herkenbare identiteit, zowel on- als offline. Effectief heeft voor het schildersbedrijf een herkenbare identiteit ontwikkelt. Van de nieuwe kleurkeuze tot aan het gekozen lettertype. Daarnaast zijn er ontwerpen gecreëerd voor visitekaartjes, briefpapier, presentatiemappen en reclameborden!

Uitgevoerde dienst:
Branding

Opdrachtgever:
Adende Groep