Branding

EEN PROFESSIONELE IDENTITEIT EN UITSTRALING VOOR JOUW BEDRIJF

Je bedrijf op een professionele wijze presenteren naar (potentiële) klanten? Laat Effectief de identiteit en uitstraling van je bedrijf verbeteren, wij helpen je graag verder. Van visitekaartjes en briefpapier tot aan reclameborden en gevelreclame, alles is mogelijk. Een professionele uitstraling is tegenwoordig erg essentieel. Het is de wijze waarop (potentiële) klanten tegen jouw bedrijf aankijken. Het vormt de basis voor een goede herkenbaarheid richting de doelgroep toe.

Presenteer jouw bedrijf professioneel naar klanten toe en laat de identiteit en uitstraling verbeteren

VOORDELEN VAN BRANDING VOOR JOUW BEDRIJF

Professionele uitstraling
Naamsbekendheid
Herkenbaar
Trek nieuwe klanten
Onderscheidend
Juiste boodschap

RECENT OPGELEVERDE BRANDING CASES

Gratis advies ontvangen over branding?

Laat Effectief je adviseren over het verbeteren van de identiteit van jouw bedrijf!

Voor elk bedrijf is een verzorgde huisstijl tegenwoordig onmisbaar. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, de eerste indruk die de klant krijgt is immers het belangrijkst. Met een uniek vormgegeven huisstijl presenteer je je bedrijf professioneel naar klanten toe. Of je nou opzoek bent naar visitekaartjes, briefpapier, enveloppen of een nieuw logo, Effectief helpt je graag verder bij het ontwerpen van een professionele uitstraling.

Presentatie- of promotiemateriaal nodig voor je bedrijf? Effectief kan verschillende soorten presentatie- en promotiematerialen leveren en ontwerpen. Of het nou gaat om reclameborden voor langs het sportveld, spandoeken voor aan de gevel of om roll-up banners voor een beurs, alles is mogelijk.

Effectief beperkt zich niet enkel tot het ontwerpen van huisstijlen. Dankzij een samenwerking met een drukkerij kunnen wij alle ontwerpen laten drukken en leveren. Of je nou 500 visitekaartjes op 400 g/m² papier wilt of bijvoorbeeld 100 bedrukte flyers, alles soorten en maten zijn mogelijk. Naast het drukwerk voor de huisstijl kan Effectief ook promotiemateriaal leveren zoals vlaggen, spandoeken of reclameborden. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bespreek samen met ons alle wensen en behoeften en ontvang een offerte op maat.