360º virtuele tour

Een 360 graden virtuele tour, creëer extra beleving bij (potentiële) klanten!


Tegenwoordig vindt er steeds meer digitalisering plaats. Hoe geweldig is het dan dat bezoekers op elke locatie digitaal jouw bedrijf kunnen bekijken? Potentiële klanten kunnen overal en op elk apparaat de virtuele tour gebruiken. Geef bezoekers extra vertrouwen voordat zij overgaan tot actie. Zij zullen het beleven alsof ze er echt bij zijn. Een virtuele rondleiding is dé unieke manier om je bedrijf te presenteren naar bezoekers.

Met een 360º virtuele tour kunnen (potentiële) klanten je bedrijf overal van binnen bekijken, extra beleving!

1

360º Virtuele tour op elk platform

De hoogwaardig kwalitatieve virtuele tour is op elk platform te plaatsen. Zo wordt deze geïntegreerd in Google Maps en kan deze geplaatst worden op social media of website.

2

Bezoekers over laten gaan tot actie

Een virtuele tour kan een bezoeker overtuigen, enthousiasmeren of verleid om over te gaan tot actie. Door de professionele uitstraling kan er een fysiek bezoek of reservering plaatsvinden.

3

Voor elk type bedrijf

Een 360º virtuele tour is in elke branche in te zetten. Voor hotels, campings, winkels of restaurants, echt elk type bedrijf! Geef bezoekers digitaal de mogelijkheid om een kijkje te nemen.

Omzet verhogend

Uit onderzoek van Google is gebleken dat bedrijven met een vermelding van een virtuele rondleiding twee keer meer kans hebben om interesse van potentiële klanten te wekken.

Hoogwaardige kwaliteit

De 360º virtuele tour wordt ontwikkelt in hoogwaardige kwaliteit. De 360º foto’s worden vastgelegd met een professionele 4K camera. Daarnaast worden de gemaakte foto’s bewerkt om een nog professioneler resultaat te krijgen.

Voorbeelden

Benieuwd naar voorbeelden? Neem vrijblijvend contact op, er zullen dan een aantal voorbeelden uit dezelfde branche als je bedrijf toegestuurd worden.

Een unieke manier om je bedrijf te presenteren naar bezoekers. Onderscheid je in de branche met een virtuele tour van hoogwaardige kwaliteit.

Jordy Spikker

Eigenaar Effectief

Een 360º virtuele tour voor jouw bedrijf?

Benieuwd of Effectief jouw bedrijf verder op weg kan helpen? Neem vrijblijvend contact op en ontvang gepersonaliseerd advies op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen