Branding

Een professionele identiteit en uitstraling voor jouw bedrijf

Je bedrijf op een professionele wijze presenteren naar (potentiële) klanten? Laat Effectief de identiteit en uitstraling van je bedrijf verbeteren, wij helpen je graag verder. Van visitekaartjes en briefpapier tot aan reclameborden en gevelreclame, alles is mogelijk. Een professionele uitstraling is tegenwoordig erg essentieel. Het is de wijze waarop (potentiële) klanten tegen jouw bedrijf aankijken. Het vormt de basis voor een goede herkenbaarheid richting de doelgroep toe.

Presenteer jouw bedrijf professioneel naar klanten toe en laat de identiteit en uitstraling verbeteren

1

Verbeter de uitstraling van jouw bedrijf

De branding van je bedrijf onder handen laten nemen? Effectief creëert een herkenbare uitstraling en identiteit voor jouw bedrijf.

2

Drukwerk dat fungeert als aandachttrekker

Van briefpapier en visitekaartjes tot aan flyers. Professioneel drukwerk dat fungeert als aandachtstrekker naar klanten toe.

3

Professioneel presenteren naar klanten toe

Presenteer je bedrijf professioneel naar klanten toe met een herkenbare uitstraling. Onderscheid je bedrijf ten opzichte van de concurrentie.

Huisstijl

Voor elk bedrijf is een verzorgde huisstijl tegenwoordig onmisbaar. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, de eerste indruk die de klant krijgt is immers het belangrijkst. Met een uniek vormgegeven huisstijl presenteer je je bedrijf professioneel naar klanten toe. Of je nou opzoek bent naar visitekaartjes, briefpapier, enveloppen of een nieuw logo, Effectief helpt je graag verder bij het ontwerpen van een professionele uitstraling.

Promotiemateriaal

Presentatie- of promotiemateriaal nodig voor je bedrijf? Effectief kan verschillende soorten presentatie- en promotiematerialen leveren en ontwerpen. Of het nou gaat om reclameborden voor langs het sportveld, spandoeken voor aan de gevel of om roll-up banners voor een beurs, alles is mogelijk.

Drukwerk

Effectief beperkt zich niet enkel tot het ontwerpen van huisstijlen. Dankzij een samenwerking met een drukkerij kunnen wij alle ontwerpen laten drukken en leveren. Of je nou 500 visitekaartjes op 400 g/m² papier wilt of bijvoorbeeld 100 bedrukte flyers, alles soorten en maten zijn mogelijk. Naast het drukwerk voor de huisstijl kan Effectief ook promotiemateriaal leveren zoals vlaggen, spandoeken of reclameborden. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

'Tegenwoordig is het steeds moeilijker om je bedrijf te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Het presenteren met een professionele uitstraling helpt hierbij. Van uniek vormgegeven visitekaartjes tot aan allerlei promotiemateriaal, Effectief helpt je graag verder.'

Jordy Spikker

Eigenaar Effectief

Branding voor jouw bedrijf?

Benieuwd of Effectief jouw bedrijf verder op weg kan helpen? Neem vrijblijvend contact op en ontvang gepersonaliseerd advies op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen