Content

Pakkende content dat volledig aansluit op de doelgroep

Sterke content is in deze tijd essentieel. Je kan nog zo’n prachtig vormgegeven website hebben, maar zonder krachtige en sterke content is deze niet waardevol. Effectief kan je verder helpen met het creëren van diverse soorten content. Van informatieve en activerende teksten tot aan het schieten van foto’s voor jouw bedrijf. Alles behoort tot de mogelijkheden, Effectief helpt je graag verder.

Pakkende content die volledig afgestemd is op de doelgroep van jouw bedrijf

1

Sterke en waardevolle content

Onderscheid je bedrijf ten opzichte van de concurrentie met sterke content. Waardevolle content draagt immers bij aan het imago van je bedrijf.

2

Aansluitend op de doelgroep

Nadat de doelgroep bekend is wordt er content gecreëerd met een helder doel. Informerende content heeft immers een ander doel dan activerende content.

3

Een duidelijk doel

Content dat volledig aansluit bij de verwachtingen van de doelgroep. Laat potentiële klanten precies lezen waar zij naar op zoek zijn.

Teksten

Als teksten niet duidelijk zijn of veel spel- en stijlfouten bevatten is de kans aanwezig dat klanten zullen afhaken. Om het imago van je bedrijf hoog te houden is het noodzakelijk dat er gebruik gemaakt wordt van vlotte en pakkende teksten. Effectief begrijpt dit en schrijft teksten die volledig aansluiten op de doelgroep van jouw bedrijf.

Video

Een video is een zeer krachtig middel om klanten een impressie te geven van je bedrijf. Laat in een korte tijd precies zien waar je bedrijf, product of dienst voor staat. Een voordeel dat een video met zich mee brengt is dat het vertrouwen en duidelijkheid schept. Je bedrijf en verhaal zal langer bij potentiële klanten blijven hangen.

Foto's

Klanten een perfecte indruk geven van je bedrijf? Laat professionele foto’s schieten van je bedrijf of product. Potentiële klanten zullen een beter beeld krijgen van je bedrijf. Tevens maken professionele foto’s je bedrijf een stuk persoonlijker. Klanten hebben hierdoor de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken.

Waardevolle content is tegenwoordig essentieel. Laat potentiële klanten precies zien en lezen waar zij naar op zoek zijn.

Jordy Spikker

Eigenaar Effectief

Unieke content voor jouw bedrijf?

Benieuwd of Effectief jouw bedrijf verder op weg kan helpen? Neem vrijblijvend contact op en ontvang gepersonaliseerd advies op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen