Online marketing

De juiste marketing voor jouw website, product en/of dienst

De waarde van een professionele website of webwinkel is minder wanneer deze niet op een correcte wijze wordt gepromoot. Je online business mag nog zo goed zijn opgezet, zonder een degelijk uitgewerkte marketing campagne is het vaak onmogelijk om het optimale potentieel te bereiken. Effectief kan je helpen bij het opzetten van een constructieve marketing campagne op het internet die jouw bedrijf optimaal in de kijker zal plaatsen.

Een online marketing campagne die je bedrijf perfect in de kijker speelt bij de doelgroep

1

Jouw bedrijf perfect in de kijker plaatsen

Plaats jouw bedrijf perfect in de kijker bij potentiële klanten. Laat toekomstige klanten niet langer de “digitale deur” van je bedrijf voorbijgaan.

2

Een specifieke doelgroep online aanspreken

Elke online campagne wordt afgestemd op de doelgroep van jouw bedrijf. Spreek met unieke online campagnes specifieke doelgroepen aan.

3

Een enorm bereik genereren via internet

Genereer een enorm bereik via het internet met effectieve campagnes. Laat potentiële klanten online in aanraking komen met je bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen.

Zoekmachine advertising (SEA)

Bereik heel gericht jouw doelgroep met zoekmachine advertising (SEA). Adverteer gericht op specifieke zoekwoorden en word als eerste gevonden door potentiële klanten. Alle campagnes worden zo opgezet dat deze zorgen voor een hoog rendement en extra leads. Verder maken wij alle resultaten van de campagne meetbaar. Hierdoor kunnen wij de campagne gericht blijven bijsturen en optimaliseren.

E-mailmarketing

E-mail is tegenwoordig een onmisbaar kanaal. Benader en bereik je (potentiële) klanten eenvoudig via e-mail. Effectief biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van e-mailmarketing voor jouw bedrijf. Van massacommunicatie tot 1-op-1 berichten met gepersonaliseerde content, alles is mogelijk. E-mailmarketing kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals het werven van nieuwe klanten of om bijvoorbeeld de klantrelatie te verbeteren/behouden.

Social media

Social media is een ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Effectief voorziet jouw bedrijf van unieke content om te communiceren op social media. Elk bedrijf is verschillend en heeft een andere social media strategie nodig. Laat jouw bedrijf aanwezig zijn op het internet. Wij zetten unieke social media campagnes op die jouw doelgroep zal aanspreken.

'Tegenwoordig onderschatten sommige bedrijven hoe belangrijk online marketing is. Vooral in deze tijd is online marketing essentieel. Het is de ideale manier om (potentiële) klanten online te bereiken. Effectief helpt jouw bedrijf graag online groeien.'

Jordy Spikker

Eigenaar Effectief

Brons social media
Plan van aanpak op locatie
Opzetten of optimaliseren van 1 social media kanaal
Creëeren van 1-2 berichen per week
Maandelijkse rapportage
Extra wensen mogelijk
Afspraak maken
Gold social media
Plan van aanpak op locatie
Opzetten of optimaliseren van Facebook en 1 social media kanaal naar keuze
Creëren van 3-4 berichten per week
1 doorlopende advertenties getarget op doelgroep
Maandelijkse brainstorm sessie
Maandelijkse rapportage
Extra wensen mogelijk
Afspraak maken
Premium social media
Plan van aanpak op locatie
Opzetten of optimaliseren van Facebook en 2 social media kanalen naar keuze
Creëren van 5-6 berichten per week
2 doorlopende advertenties getarget op doelgroep
Webcare
Maandelijkse brainstorm sessie
Maandelijkse rapportage
Extra wensen mogelijk
Afspraak maken

Online marketing voor jouw bedrijf?

Benieuwd of Effectief jouw bedrijf verder op weg kan helpen? Neem vrijblijvend contact op en ontvang gepersonaliseerd advies op maat.

Kom in contact