Case: Egbertzen-Tuitert

Egbertzen-Tuitert

Egbertzen-Tuitert houdt zich dagelijks bezig met verschillende dakwerkzaamheden. Zo zijn zij gespecialiseerd in onder andere dakbedekking, zinkwerken en dakbeveiliging. Voorheen beschikte zij over geen website, tijd voor verandering!

ONLINE ZICHTBAAR

Bedrijfswebsite

Voor Egbertzen-Tuitert is een bedrijfswebsite ontwikkelt die aansluit op hun huisstijl. Vanaf heden kunnen zij regionaal online gevonden worden door potentiële klanten. De website biedt de juiste informatie waar de klant naar op zoek is. Daarnaast draagt deze website bij aan een professionelere uitstraling van het bedrijf. 

DE NIEUWSTE PROJECTEN

Projectpagina

Om klanten een beeld te geven van het werk dat Egbertzen-Tuitert levert is er een gedetailleerde projectpagina ontwikkelt. Hier kan Egbertzen-Tuitert eenvoudig in het beheersysteem nieuwe projecten aan toevoegen. Zo blijft hun website altijd up-to-date! 

GENEREER NIEUWE KLANTAANVRAGEN

Leads genereren

Om nieuwe klanten te werven via het internet wordt er op de website gestuurd met “call-to-action” buttons op het aanvragen van een offerte of om contact op te nemen. Hierdoor ontvangt Egbertzen-Tuitert potentiële klantgegevens die zij kunnen gaan benaderen. 

Uitgevoerde dienst:
Websites

Opdrachtgever:
Egbertzen-Tuitert