Case: Kruiper Tweewielers

Kruiper Tweewielers

Kruiper Tweewielers is een van de grootste fietsspecialisten uit Salland. Bij hen kunt u terecht voor alles op het gebied van fietsen zoals fietsonderdelen, fietskleding en reparaties. Daarnaast heeft het bedrijf ook een afdeling specifiek voor tuin, Kruiper Tuinmachines. Hier is alles te vinden voor in de tuin zoals tuingereedschap en tuinmachines!

EEN REGIONAAL BEREIK

Social media beheer

Voor Kruiper Tweewielers zijn de social media kanalen opgezet en momenteel worden deze onderhouden. Dit voor zowel de fiets als tuin afdeling. De kanalen Facebook en Instagram worden voorzien van rijke content en tevens zijn er maandelijks advertenties die specifiek getarget worden op de doelgroep zodat zij online de juiste mensen bereiken!

KLANTEN OP DE HOOGTE HOUDEN

E-mailmarketing

Kruiper Tweewielers houdt doormiddel van maandelijkse nieuwsbrieven haar klanten op de hoogte van de laatste updates! Effectief verzorgt hiervoor de content. Door deze manier van marketing in te zetten, en waardevolle informatie te delen, blijven zij in contact met de klant!

MEER HALEN UIT DE WEBSITE

Optimalisatie

Effectief heeft de huidige website van Kruiper Tweewielers voorzien van optimalisatie advies. Door een kleine aanpassing door te voeren op de productpagina, namelijk het vergroten en verduidelijken van de “vraag informatie over dit product” button komen er structureel meer vragen binnen. Tevens zijn er aanpassingen doorgevoerd om de klant beter te begeleiden door de website.

Uitgevoerde dienst:
Online marketing

Opdrachtgever:
Kruiper Tweewielers