Online marketing

Haal meer resultaat uit internet met resultaatgerichte campagnes
Effectieve marketing

Een online marketing campagne die jouw bedrijf perfect in de kijker weet te spelen bij de juiste doelgroep

Meer resultaat behalen uit het internet door middel van creative online marketing campagnes? Tegenwoordig zijn de mogelijkheden enorm als het gaat om online zichtbaarheid. Elk bedrijf is uniek en vraagt om een unieke online strategie. Het is daarom ook essentieel om de juiste mix aan online kanalen in te zetten met een persoonlijke touch.
 • Word volledig ontzorgd op het gebied van online marketing
 • Creatieve campagnes die resultaat opleveren
 • Online marketing advies op maat

Bedrijf in de kijker

Landelijk of regionaal adverteren? Speel jouw bedrijf perfect en effectief in de kijker.

Bereik potentiële klanten

Wie zijn jouw potentiële klanten? Samen kijken we naar de juiste doelgroep en bereiken deze.

Genereer leads

Verhoog het aantal leads/offerte aanvragen door effectieve online marketing campagnes.
Awesome Image
Effectieve online marketing campagnes dankzij een juiste mix

De mogelijkheden

 • Social media marketing
  Behaal meer resultaat uit het internet met social media marketing. Bereik via verschillende social media platformen jouw potentiële klanten. Afhankelijk van de doelgroep wordt een contentstrategie uitgewerkt voor verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIN of YouTube. Dankzij een uitgedachte marketingstrategie wordt de online aanwezigheid van jouw bedrijf vergroot.
 • E-mail marketing
  E-mail is een krachtig marketingmiddel en voor elk bedrijf interessant! Bereik (potentiële) klanten persoonlijk via een direct medium. E-mailmarketing is mogelijk in verschillende vormen. De manier van gebruik is afhankelijk van de doelstelling. Wil je bijvoorbeeld de klanten van jouw bedrijf extra binden of juist extra leads genereren door middel van e-mailmarketing?
 • Zoekmachine optimalisatie
  Meer gerichte bezoekers krijgen op je website? Laat je website optimaliseren voor zoekmachines als Google. Door middel van verschillende optimalisatie technieken (SEO) verhoog je de vindbaarheid van jouw website op relevante zoektermen in de zoekmachines. Naast optimalisatie voor de “gratis” zoekresultaten, is het ook mogelijk om betaald verkeer te krijgen naar je bedrijfswebsite. Effectief ondersteunt en adviseert bedrijven ook op het gebied van betaald adverteren via Google Adwords.
 • Retargeting
  Retargeting is een online marketing middel dat veel bedrijven niet of nauwelijks inzetten. Het is een enorm krachtige en effectieve methode, dat haast ondenkbaar is in een online marketing campagne. Door deze vorm van marketing in te zetten, is het mogelijk om bezoekers van jouw website opnieuw te benaderen met gerichte advertenties. Kortom: bereik potentiële klanten opnieuw die geen actie hebben ondernomen op jouw bedrijfswebsite!
Ja, ik wil meer informatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden van
online marketing voor jouw bedrijf?

Meer informatie
Recent opgeleverd

Online marketing cases

Kom in contact

Online marketing inzetten voor jouw bedrijf?

Het succes van een online marketing campagne is afhankelijk van verschillende factoren. Dit is verschillend per bedrijf, waardoor een unieke aanpak essentieel is. Effectief helpt graag verder!
 • Address: Boeierstraat 10k, 8102HS Raalte
 • Phone: 0572 - 794 514
 • Email: info@effectief.nl
Copyright 2013 - 2024 | Effectief