Online marketing

DE JUISTE MARKETING VOOR JE WEBSITE, PRODUCT EN/OF DIENST

De waarde van een professionele website of webwinkel is minder wanneer deze niet op een correcte wijze wordt gepromoot. Je online business mag nog zo goed zijn opgezet, zonder een degelijk uitgewerkte online marketing campagne is het vaak onmogelijk om het optimale potentieel te bereiken. Effectief kan je helpen bij het opzetten van een online marketing campagne die jouw bedrijf optimaal in de kijker zal plaatsen.

Een online marketing campagne die je bedrijf perfect in de kijker speelt bij de doelgroep

VOORDELEN VAN ONLINE MARKETING VOOR JOUW BEDRIJF

Bedrijf in de kijker
Doelgroep bereiken
Regionaal bereik
Omzetverhogend
Meer leads
Nieuwe inzichten

RECENT OPGELEVERDE ONLINE MARKETING CASES

Een gratis online marketing sessie?

Laat Effectief je adviseren over de online marketing van je bedrijf!

Bereik geïnteresseerde bezoekers door bovenaan in Google te staan. Geïnteresseerde zoeken zeer specifiek naar een product of dienst. Wanneer je bovenaan staat op deze zoektermen met je website bereik je een enorme doelgroep. Indien je niet bovenin de zoekresultaten staat met je dienst bestaat de kans dat potentiële klanten je (digitale) deur voorbij gaan. Genereer meer leads, omzet en naamsbekendheid door hoger in Google te staan. Laat Effectief je begeleiden bij het optimaliseren van jouw ranking in de zoekmachines!

E-mail is tegenwoordig een onmisbaar kanaal. Benader en bereik je (potentiële) klanten eenvoudig via e-mail. Effectief biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van e-mailmarketing voor jouw bedrijf. Van massacommunicatie tot 1-op-1 berichten met gepersonaliseerde content, alles is mogelijk. E-mailmarketing kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals het werven van nieuwe klanten of om bijvoorbeeld de klantrelatie te verbeteren/behouden.

Heb je een bestaande website of webwinkel en converteert deze onder niveau? Of werken specifieke zaken niet en dienen deze geoptimaliseerd te worden? Laat Effectief je hierin adviseren en begeleiden. Door jarenlange ervaring in onder andere conversie optimalisatie weet Effectief als geen ander om jouw bezoekers op de website te laten converteren!

Social media is een ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Effectief voorziet jouw bedrijf van unieke content om te communiceren op social media. Elk bedrijf is verschillend en heeft een andere social media strategie nodig. Laat jouw bedrijf aanwezig zijn op het internet. Effectief zet unieke social media campagnes op die jouw doelgroep zal aanspreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bespreek samen met ons alle wensen en behoeften en ontvang een offerte op maat.