Over Effectief

Kom meer te weten over Effectief uit Raalte
Over Effectief

Jouw digitale partner op het gebied van online marketing en websites

Gespecialiseerd in online marketing en het ontwikkelen van websites, waardoor jouw bedrijf meer resultaat uit internet haalt!
Effectief is een creatief internetbureau uit Raalte met passie voor alles wat zich online afspeelt. Hierdoor vond in 2013 een passie de weg richting een creatief internetbureau. Sindsdien heeft Effectief zich verder gespecialiseerd in vakgebieden zoals online marketing en website ontwikkeling. Dankzij de uitgebreide kennis, in combinatie met een sterk netwerk, kan Effectief elk bedrijf een unieke oplossing op maat bieden. Wat maakt Effectief anders? Bekijk het hieronder!
Awesome Image
Kom meer te weten

Het gezicht achter Effectief

Hallo!

Tijd om voor te stellen! Ik ben Jordy Spikker, eigenaar van Effectief. Sinds 2013 heb ik mijn passie voor online en creatieve vaardigheid doorgezet in het starten van mijn bedrijf, destijds Spikker Media. Vanaf juni 2017 ben ik verder gegaan onder de naam Effectief.

Dagelijks begeleid en adviseer ik bedrijven in verschillende vakgebieden. Van specifieke online marketing campagnes tot aan het ontwikkelen van nieuwe bedrijfswebsites. Relevante kennis delen, beschikbaar stellen en tevens juiste oplossingen bieden aan bedrijven, daar haal ik energie uit! Door een totaalpakket te bieden, ontzorg ik ondernemers op het gebied van online.

Meer weten of benieuwd wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op via info@effectief.nl of 0572 – 794 514.
Zompstraat 39, Raalte

Kop koffie drinken?

Vanuit Zompstraat 39 in Raalte worden dagelijks online marketing gerelateerde werkzaamheden uitgevoerd. Van het creëren van online marketing campagnes tot aan het ontwikkelen van nieuwe bedrijfswebsites. Eens kennis maken? Kom eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek! Samen kijken we dan naar de mogelijkheden om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen op het gebied van online.
Copyright 2013 - 2022 | Effectief