Referenties

Bekijk een aantal recente voorbeelden

Effectief werkt dagelijks voor zeer uiteenlopende klanten, zowel kleine als grote bedrijven. Vind hieronder een aantal recente projecten die reeds voor klanten op maat zijn ontwikkeld. Effectief werkt altijd met de meest recente technieken en mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een persoonlijke aanpak en voor elk bedrijf unieke oplossingen op maat

RS Schildersgroep

Het schildersbedrijf RS Schildersgroep uit Zutphen is gespecialiseerd op het gebied van klein en groot onderhoud, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing.

Dsign Squad

Het bedrijf Dsign Squad uit Den Haag is de specialist op het gebied van printing en signing. Met het uitgebreide aanbod en mogelijkheden kunnen zij voor elk bedrijf wat betekenen.

Kruiper Tweewielers

Kruiper Tweewielers is een van de grootste fietsspecialisten uit Salland. Bij hen kunt u terecht voor alles op het gebied van fietsen zoals fietsonderdelen, fietskleding en reparaties.

Sporting ID

Sporting ID levert sinds 2014 alles op het gebied van sport. Van sportaccessoires, aanvoerdersbanden, teamkleding en het bedrukken van kleding voor bijvoorbeeld bedrijven.

Beach Soccer Bond Nederland

BSBN is de nationale strandvoetbalbond waar het Nederlandse strandvoetbalteam onder valt. BSBN is door de FIFA Beach Soccer erkend als enige Nederlandse vertegenwoordiger.

de Berkelzangers

De Berkelzangers is hét mannenkoor uit Borculo in de gemeente Berkelland. Het mannenkoor treedt met regelmaat op bij tent- en dorpsfeesten, concertzalen, kerken of in muziekcentra.

Guus Clothing

Guus Clothing is een startend kledingmerk voor heren. Met het uitgebreide assortiment kan het kledingmerk mannen voorzien van bijvoorbeeld t-shirts, vesten en jacks.

Alles Wonen

Alles Wonen is de online zoekmachine voor alle woonartikelen in huis. Bezoekers kunnen eenvoudig woonartikelen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

AA Computerservice

AA Computerservice is gevestigd in Gent en helpt klanten met al hun computer, tablet en mobiel gerelateerde problemen. Van schermreparatie tot aan compleet onderhoud, alles is mogelijk.

Dutch Equip

Dutch Equip is de specialist te noemen in het in- en verkopen van gebruikte garage uitrusting. Zij leveren aan verschillende soorten klanten, van startende ondernemingen tot aan autobedrijven.

Tekenkaart

Tekenkaart.nl is de webwinkel waar alle producten voor het verwijderen van teken te verkrijgen zijn. Met hun unieke product kunnen mensen eenvoudig, veilig en snel teken verwijderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op en ontvang advies op maat.

Neem contact op