Egbertzen-Tuitert case

Kom meer te weten over de praktijkcase van Egbertzen-Tuitert
Website ontwikkeling
Egbertzen-Tuitert houdt zich dagelijks bezig met verschillende dakwerkzaamheden. Zo zijn zij gespecialiseerd in onder andere dakbedekking, zinkwerken en dakbeveiliging. Voorheen beschikte zij over geen website, potentiële klanten liepen daardoor hun digitale deur voorbij! Effectief heeft voor Egbertzen-Tuitert uit Raalte een compleet nieuwe bedrijfswebsite mogen ontwikkelen.
Online zichtbaarheid

Bedrijfswebsite

Voor Egbertzen-Tuitert is een bedrijfswebsite ontwikkeld die aansluit op hun huisstijl. Vanaf heden kunnen zij regionaal online gevonden worden door potentiële klanten. De website biedt de juiste informatie waar de doelgroep naar op zoek is. Daarnaast draagt deze website bij aan een professionelere uitstraling van het bedrijf.
De nieuwste projecten

Projectpagina

Om klanten een beeld te geven van het werk dat Egbertzen-Tuitert uit Raalte levert is er een gedetailleerde projectpagina ontwikkeld. Hier kan Egbertzen-Tuitert eenvoudig in het beheersysteem nieuwe projecten aan toevoegen. Zo blijft hun website altijd up-to-date met de nieuwste referenties!
Genereer nieuwe aanvragen

Leads genereren

Om nieuwe offerte-aanvragen te generen via het internet wordt op de website gestuurd met “call-to-action” buttons. Hierdoor wordt het aanvragen van een offerte of om contact op te nemen gestimuleerd. Hierdoor ontvangt Egbertzen-Tuitert potentiële klantgegevens die zij kunnen benaderen.

Wil jij ook meer resultaat behalen via het internet?

Neem vrijblijvend contact op
Kom in contact

Ook meer resultaat behalen via het internet?

Elk bedrijf is uniek, waardoor een unieke aanpak essentieel is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Effectief helpt graag verder!
  • Address: Boeierstraat 10k, 8102HS Raalte
  • Phone: 0572 - 794 514
  • Email: info@effectief.nl
Copyright 2013 - 2023 | Effectief