Hoogeslag case

Kom meer te weten over de praktijkcase van Hoogeslag
Website ontwikkeling
Voor bouwbedrijf Hoogeslag heeft Effectief een nieuwe bedrijfswebsite ontwikkeld. Voorheen had het bouwbedrijf een website met beperkte mogelijkheden en moeilijk in beheer. Effectief heeft een compleet nieuwe website gerealiseerd met uitgebreide functionaliteiten en een geavanceerd beheerderssysteem.
Online zichtbaarheid

Bedrijfswebsite

Voor Hoogeslag uit Mariënheem is een bedrijfswebsite ontwikkeld die aansluit op hun huisstijl. Vanaf heden kunnen zij regionaal online gevonden worden door potentiële klanten. De website biedt de juiste informatie waar de doelgroep naar op zoek is. Daarnaast draagt deze website bij aan een professionelere uitstraling van het bedrijf.
De nieuwste referenties

Projectpagina

Voorheen liep Hoogeslag tegen het probleem aan dat zij moeilijk nieuwe referenties konden toevoegen. Door het geavanceerde beheerderssysteem kunnen zij eenvoudig nieuwe referenties toevoegen! Hierdoor blijft de website altijd up-to-date met de nieuwste projecten. Daarnaast is er een filter functionaliteit geïmplementeerd, waardoor bezoekers kunnen filteren op de verschillende soorten werkzaamheden.
Genereer nieuwe aanvragen

Leads genereren

Ten eerste is de content ingedeeld op basis van de behoeften van de klant. Vervolgens worden meerdere call-to-action secties ingezet om te zorgen dat potentiële klanten hun gegevens achter laten op de website. Door dit strategisch in te richten ontvangt het bouwbedrijf structureel meer leads via het internet.

Wil jij ook meer resultaat behalen via het internet?

Neem vrijblijvend contact op
Kom in contact

Ook meer resultaat behalen via het internet?

Elk bedrijf is uniek, waardoor een unieke aanpak essentieel is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Effectief helpt graag verder!
  • Address: Boeierstraat 10k, 8102HS Raalte
  • Phone: 0572 - 794 514
  • Email: info@effectief.nl
Copyright 2013 - 2024 | Effectief