Kruiper Tweewielers case

Kom meer te weten over de praktijkcase van Kruiper Tweewielers uit Raalte
Online marketing
Kruiper Tweewielers is de grootste fiets- en tuinspecialist uit Salland. Bij hen kun je terecht voor alles op het gebied van fietsen zoals fietsonderdelen, fietskleding en reparaties. Daarnaast heeft het bedrijf ook een afdeling specifiek voor tuin, Kruiper Tuinmachines. Naast een uitgebreid assortiment voor tuingereedschap en tuinmachines bieden zij ook reparatie en onderhoud aan voor tuinmachines! Effectief ontzorgd Kruiper Tweewielers maandelijks op het gebied van online marketing.
Een regionaal bereik

Social media campagnes

Voor Kruiper Tweewielers zijn de social media kanalen opgezet en momenteel worden deze maandelijks onderhouden. Dit voor zowel de fiets-als tuinafdeling. De kanalen Facebook, Instagram en LinkedIN worden voorzien van waardevolle content en tevens worden er maandelijks advertenties gecreƫerd, die specifiek getarget zijn op hun doelgroep. Hierdoor bereiken zij online en regionaal duizenden potentiƫle klanten.
Haal meer uit de website

Zoekmachine en website optimalisatie

Effectief heeft de huidige website van Kruiper Tweewielers voorzien van optimalisatie advies. Hierdoor biedt de website meer overzicht voor de klant, genereert het meer leads en wordt Kruiper Tweewielers beter gevonden in de zoekmachines.
Communicatie per e-mail

E-mailmarketing

Kruiper Tweewielers houdt door middel van nieuwsbrieven en gerichte e-mailcampagnes haar klanten op de hoogte van de laatste updates! Effectief verzorgt hiervoor de content en verspreiding. Door deze manier van marketing in te zetten, en waardevolle informatie te delen, blijven zij constant in contact met de klant! Daarnaast wordt e-mailmarketing ingezet bij klanten die een fiets of tuinmachine hebben gekocht in de winkel. Zij ontvangen geheel geautomatiseerd een e-mail om hun klantervaring te delen. Hierdoor ontvangt Kruiper Tweewielers geheel automatisch nieuwe en waardevolle reviews van klanten op Google.

Wil jij ook meer resultaat behalen via het internet?

Neem vrijblijvend contact op
Kom in contact

Ook meer resultaat behalen via het internet?

Elk bedrijf is uniek, waardoor een unieke aanpak essentieel is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Effectief helpt graag verder!
  • Address: Boeierstraat 10k, 8102HS Raalte
  • Phone: 0572 - 794 514
  • Email: info@effectief.nl
Copyright 2013 - 2024 | Effectief