Rohda Raalte case

Kom meer te weten over de praktijkcase van Rohda Raalte
Online marketing
De R.K.S.V. Rohda Raalte, de officiele benaming van de club, is sinds 1929 actief in het amateurvoetbal. Met meer dan 1.300 leden behoort de voetbalclub uit Raalte al langere tijd tot de grootste voetbalvereniging van Oost-Nederland. Effectief heeft naar aanleiding van hun 50-jarig bestaan een online marketing campagne uitgevoerd.
Campagne voor een evenement

Social-media campagne

Vanwege het 90-jarig bestaan heeft de vereniging een feestelijke dag georganiseerd. Een bomvol programma met een wedstrijd tegen Lucky-Ajax, loterijen, een BBQ en ter afsluiting een Q-Music feestavond. Een speciaal evenement dat ook voor niet Rohda-leden toegankelijk was. Het complete programma was er, enkel ontbrak gerichte promotie rondom het evenement.

Middels een uitgedachte social-media strategie is het evenement regionaal onder de aandacht gebracht. Drie weken lang zijn verschillende elementen van de feestdag onder de aandacht gebracht via social media platformen als Facebook en Instagram. Met als resultaat: meer dan 18.000 bereikte mensen in Raalte en omstreken.
E-mail als marketingkanaal

E-mailmarketing

Voor Rohda Raalte zijn twee verschillende e-mailcampagnes ingezet. De eerste met als doel om de kaartverkoop van de feestavond te stimuleren, met als doelgroep: de leden van de voetbalvereniging. Daarnaast is een e-mailcampagne ingezet om de aanmeldingen voor het VIP-arrangement onder de aandacht te brengen, gericht op de sponsoren.

Ook meer resultaat behalen via e-mail of social media?

Neem vrijblijvend contact op
Kom in contact

Een vrijblijvend adviesgesprek op locatie?

Elk bedrijf is uniek, waardoor een unieke aanpak essentieel is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Effectief helpt graag verder!
  • Address: Boeierstraat 10k, 8102HS Raalte
  • Phone: 0572 - 794 514
  • Email: info@effectief.nl
Copyright 2013 - 2023 | Effectief