RS Schildersgroep case

Kom meer te weten over de praktijkcase van RS Schildersgroep
Website ontwikkeling, online marketing en grafisch ontwerp
Voor het schildersbedrijf RS Schildersgroep uit Zutphen heeft Effectief een compleet nieuwe website en huisstijl mogen ontwikkelen. De website en huisstijl beschikken beide nu over een nieuw likje verf. Naast de website en branding is er ook aandacht besteed aan de online marketing. Het schildersbedrijf is nu online en regionaal goed vindbaar. Met de nieuwe website kan het schildersbedrijf jaren vooruit, daarnaast onderscheid het zich nu van alle concurrerende schildersbedrijven uit de regio.
Een nieuw likje verf

Bedrijfswebsite

RS Schildersgroep had voorheen geen bedrijfswebsite en promote haar diensten via verschillende offline kanalen. Door middel van een gloednieuwe bedrijfswebsite, die voldoet aan de nieuwste eisen en functionaliteiten, kunnen zij weer met de tijd mee! De website voorziet potentiƫle klanten van de benodigde informatie en tevens wordt gestuurd op het genereren van nieuwe leads door middel van juiste content en structurele inzet van call-to-action.
Een complete huisstijl

Grafisch ontwerp

RS Schildersgroep had voorheen geen herkenbare identiteit, zowel on- als offline. Effectief heeft voor het schildersbedrijf een herkenbare identiteit ontwikkeld. Van de nieuwe kleurkeuze tot aan het gekozen lettertype. Daarnaast zijn er ontwerpen gecreƫerd voor visitekaartjes, briefpapier, presentatiemappen en reclameborden!
Stijging in het aantal leads

Online marketing

RS Schildersgroep haalde in de situatie hiervoor nauwelijks tot geen opdrachten binnen via het internet. Door middel van intensieve zoekmachine optimalisatie worden zij nu lokaal gevonden. Het resultaat? Zij krijgen nu structureel maandelijks gemiddeld 25 offerte aanvragen binnen via het internet!

Wil jij ook meer resultaat behalen via het internet?

Neem vrijblijvend contact op
Kom in contact

Een vrijblijvend adviesgesprek op locatie?

Elk bedrijf is uniek, waardoor een unieke aanpak essentieel is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Effectief helpt graag verder!
  • Address: Boeierstraat 10k, 8102HS Raalte
  • Phone: 0572 - 794 514
  • Email: info@effectief.nl
Copyright 2013 - 2023 | Effectief