Aanvoerdersband.com case

Kom meer te weten over de praktijkcase van Aanvoerdersband.com
Webwinkel ontwikkeling
Aanvoerdersband.com, onderdeel van Sporting ID, levert sinds 2013 aanvoerdersbanden aan verschillende amateur sportverenigingen. Met hun unieke product leveren zij daarnaast ook aan betaald voetbal organisaties zoals Sparta Rotterdam en Willem II. Tevens leveren zij tegenwoordig ook internationaal aan clubs als Chelsea en de welbekende regenboogaanvoerdersbanden in de Premier League.
Een uniek product

Webwinkel

Aanvoerdersband.com biedt sporters de kans om hun eigen aanvoerdersband online te ontwerpen! Met de geavanceerde editor kan men gemakkelijk een logo van de club, teksten en zelfs afbeeldingen/foto’s op de aanvoerdersband plaatsen. Daarnaast heeft Aanvoerdersband.com ook standaard aanvoerdersbanden in het assortiment.
Een eigen ontwerp

Geavanceerde editor

Met de geavanceerde editor, die speciaal ingericht is voor aanvoerdersbanden, kunnen bezoekers eenvoudig en online hun eigen band ontwerpen! Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende ontwerpen, maten, kleuren veranderen en teksten/afbeeldingen toevoegen!
Vergroot het afzetgebied

Internationale versies

Effectief heeft verschillende internationale versies voor Aanvoerdersband.com opgezet. Hierdoor kunnen zij hun afzetgebied vergroten en het unieke product aanbieden in meerdere landen. Door de techniek achter de website komen alle bestellingen binnen in een systeem. Zo kan het bedrijf alle internationale versies snel beheren. Daarnaast is de techniek zo ingericht dat de webwinkel gemakkelijk uit te breiden is naar meerdere landen.

Wil jij ook meer resultaat behalen via het internet?

Neem vrijblijvend contact op
Kom in contact

Ook meer resultaat behalen via het internet?

Elk bedrijf is uniek, waardoor een unieke aanpak essentieel is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Effectief helpt graag verder!
  • Address: Boeierstraat 10k, 8102HS Raalte
  • Phone: 0572 - 794 514
  • Email: info@effectief.nl
Copyright 2013 - 2020 | Effectief