Takazumi case

Kom meer te weten over de praktijkcase van Takazumi uit Mariënheem
Website ontwikkeling met dealerportaal
Takazumi is een groothandel in allerlei benodigdheden in de koi-branche. Van voeding, en waterbehandelingsproducten tot aan medicijnen voor koikarpers, Daarnaast hebben zij ook een eigen merklijn in voeding. Takazumi is een gevestigd merk onder de koiliefhebbers. Het bedrijf, gevestigd in Mariënheem, levert uitsluitend aan aangesloten dealers. Takazumi levert haar producten door heel Europa. Effectief heeft het bedrijf mogen voorzien van een nieuwe bedrijfswebsite in combinatie met een dealerportaal.
Professionele uitstraling

Bedrijfswebsite

Voorheen had Takazumi een bedrijfswebsite die niet meer aansloot bij de positionering van het bedrijf. De groothandel in de koi branche is enorm gegroeid, tijd voor een professionele bedrijfswebsite. Dankzij de nieuwe website straalt het merk meer vertrouwen uit richting de consument en biedt het de juiste informatie. Daarnaast is een inschrijfmodule ontwikkeld zodat potentiële dealers zich kunnen aansluiten bij de groothandel.
Producten online verkopen

Dealerportaal

Consumenten kunnen het gehele assortiment van Takazumi online bekijken via de bedrijfswebsite. Speciaal voor aangesloten dealers is een dealerportaal ontwikkeld waardoor zij digitaal kunnen inkopen. Het dealerportaal biedt een overzichtelijke weergave voor dealers in combinatie met een uitgebreid beheerdersysteem voor Takazumi. Voorheen gingen bestellingen per e-mail of via de verouderde webwinkel. Vanaf heden worden alle bestellingen online gedaan via het ontwikkelde dealerportaal.
Internationaal vertegenwoordigd

Multi-language mogelijkheid

Takazumi heeft naast Nederlandse ook internationale dealers. Hierdoor is een multi-language functionaliteit in de website en het dealerportaal gecodeerd. De groothandel beschikt nu over een Nederlandse, Duitse en Engelse versie.

Wil jij ook meer resultaat behalen via het internet?

Neem vrijblijvend contact op
Kom in contact

Ook meer resultaat behalen via het internet?

Elk bedrijf is uniek, waardoor een unieke aanpak essentieel is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Effectief helpt graag verder!
  • Address: Boeierstraat 10k, 8102HS Raalte
  • Phone: 0572 - 794 514
  • Email: info@effectief.nl
Copyright 2013 - 2023 | Effectief