Voorbeelden

Bekijk een aantal recente voorbeelden

Effectief werkt dagelijks voor zeer uiteenlopende klanten, zowel kleine als grote bedrijven. Vind hieronder een aantal recente projecten die reeds voor klanten op maat zijn ontwikkeld. Effectief werkt altijd met de meest recente technieken en mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een persoonlijke aanpak en voor elk bedrijf unieke oplossingen op maat

RS Schildersgroep

Het schildersbedrijf RS Schildersgroep uit Zutphen is gespecialiseerd op het gebied van klein en groot onderhoud, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing.

Dsign Squad

Het bedrijf Dsign Squad uit Den Haag is de specialist op het gebied van printing en signing. Met het uitgebreide aanbod en mogelijkheden kunnen zij voor elk bedrijf wat betekenen.

de Berkelzangers

De Berkelzangers is hét mannenkoor uit Borculo in de gemeente Berkelland. Het mannenkoor treedt met regelmaat op bij tent- en dorpsfeesten, concertzalen, kerken of in muziekcentra.

Alles Wonen

Alles Wonen is de online zoekmachine voor alle woonartikelen in huis. Bezoekers kunnen eenvoudig woonartikelen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

Dutch Equip

Dutch Equip is de specialist te noemen in het in- en verkopen van gebruikte garage uitrusting. Zij leveren aan verschillende soorten klanten, van startende ondernemingen tot aan autobedrijven.

AA Computerservice

AA Computerservice is gevestigd in Gent en helpt klanten met al hun computer, tablet en mobiel gerelateerde problemen. Van schermreparatie tot aan compleet onderhoud, alles is mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op en ontvang advies op maat.

Neem contact op