Website laten maken?

EEN PROFESSIONELE WEBSITE OP MAAT VOOR JOUW BEDRIJF

Tegenwoordig is het voor ieder bedrijf van essentieel belang om op internet vertegenwoordigd te zijn. Indien jouw bedrijf niet beschikt over een website is de kans aanwezig dat potentiƫle klanten jouw (digitale) deur voorbij gaan. Aan de hand van de wensen wordt een concept opgemaakt welke ter goedkeuring wordt voorgelegd. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het concept omgevormd in een professionele website dat jouw bedrijf zal onderscheiden ten opzichte van de concurrenten.

Effectief ontwerpt een volledig unieke website die jouw bedrijf perfect in de kijker weet te plaatsen

VOORDELEN VAN EEN WEBSITE VOOR JOUW BEDRIJF

Omzetverhogend
Overal bereikbaar
Regionaal vindbaar
Genereer leads
Onderscheidend
Verbeterende uitstraling

RECENT OPGELEVERDE WEBSITES

Gratis advies ontvangen voor een website?

Laat Effectief je adviseren over het gebruik van een bedrijfswebsite!

Een bedrijfswebsite op maat laten maken? Effectief ontwikkelt websites die perfect aansluiten bij de doelgroep van jouw bedrijf. Het verhaal dat je bedrijf online wilt vertellen begint bij een prachtig vormgegeven website. Alle websites worden ontwikkelt in het wereldwijd bekende WordPress CMS. Hierdoor kun je eenvoudig zelf, wanneer de website online staat, de website aanpassen (bijvoorbeeld teksten of afbeeldingen). Daarnaast optimaliseert Effectief de website voor de zoekmachines, zodat u regionaal goed gevonden wordt!

Heb je een bestaande website en converteert deze onder niveau? Of werken specifieke zaken niet en dienen deze geoptimaliseerd te worden? Laat Effectief je hierin adviseren en begeleiden. Door jarenlange ervaring in onder andere conversie optimalisatie weet Effectief als geen ander om jouw bezoekers op de website te laten converteren!

Social media is een ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Effectief voorziet jouw bedrijf van unieke content om te communiceren op social media. Elk bedrijf is verschillend en heeft een andere social media strategie nodig. Laat jouw bedrijf aanwezig zijn op het internet. Wij zetten unieke social media campagnes op die jouw doelgroep zal aanspreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bespreek samen met ons alle wensen en behoeften en ontvang een offerte op maat.