Webwinkel laten maken?

PRODUCTEN ONLINE VERKOPEN MET EEN UNIEKE WEBWINKEL

Een professionele webwinkel die voldoet aan de verwachtingen van de doelgroep? De webwinkel zal professioneel worden vormgegeven en afgestemd worden op de wensen en behoeften van de doelgroep. Hierdoor zal het conversiepercentage enorm hoog liggen. Verder beschikt de webwinkel over een zeer uitgebreid beheerdersgedeelte waar alles in te stellen is.

Producten eenvoudig online verkopen met een op maat gemaakte webwinkel

VOORDELEN VAN EEN WEBWINKEL VOOR JOUW BEDRIJF

Omzetverhogend
Afzetgebied vergroten
Eenvoudig in beheer
Populairste betaalmethoden
Meetbaar
Geautomatiseerd verkoopproces

RECENT OPGELEVERDE WEBWINKELS

Gratis advies ontvangen voor een webwinkel?

Laat Effectief je adviseren over het inzetten van een webwinkel!

Heb jij een idee voor een webwinkel? Of heb je een bestaande shop en wil je deze naar een hoger niveau tillen? Effectief ontwikkelt voor zowel kleine als grote bedrijven webwinkels op maat. Vergroot je afzetgebied doormiddel van een professionele webwinkel en laat klanten door heel Nederland jouw producten kopen! Uiteraard gaat dit gepaard met de populairste betaalmethoden zoals iDeal, Paypal of creditcard. De webwinkel is eenvoudig te beheren via een CMS (Content Management Systeem) waardoor je gemakkelijk nieuwe producten toevoegt of specifieke teksten wijzigt.

Beschik je momenteel over een bestaande webwinkel en converteert deze onder niveau? Of werken specifieke zaken niet en dienen deze geoptimaliseerd te worden? Laat Effectief je hierin adviseren en begeleiden. Door jarenlange ervaring in onder andere conversie optimalisatie weet Effectief als geen ander om jouw bezoekers op de webwinkel te laten converteren!

Social media is een ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Effectief voorziet jouw bedrijf van unieke content om te communiceren op social media. Elk bedrijf is verschillend en heeft een andere social media strategie nodig. Laat jouw bedrijf aanwezig zijn op het internet. Wij zetten unieke social media campagnes op die jouw doelgroep zal aanspreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bespreek samen met ons alle wensen en behoeften en ontvang een offerte op maat.