Wantix LED case

Kom meer te weten over de praktijkcase van Wantix LED
Webwinkel ontwikkeling
Effectief heeft de ontwikkeling van de nieuwe webwinkels voor Wantix LED mogen realiseren. Voorheen had het bedrijf vijf verschillende webwinkels in allerlei verschillende systemen en huisstijlen. Effectief heeft er voor gezorgd dat deze aan elkaar gekoppeld zijn in een nieuw systeem in combinatie met een professionele vormgeving!
De gehele collectie online

Nieuwe webwinkel

Wantix LED beschikt nu over een compleet nieuwe webwinkel met het nieuwste assortiment aan LED-artikelen. De nieuwe webwinkel is professioneel vormgegeven en ontwikkeld in een geavanceerd beheerdersysteem. In dit systeem zijn vijf webwinkels aan elkaar gekoppeld. Hierdoor kan het bedrijf gemakkelijk al hun webwinkels beheren vanuit een dashboard.
Het assortiment gekoppeld

Gesynchroniseerde database

Voorheen diende Wantix LED bij een assortimentswijziging dit door te voeren per webwinkel, enorm tijdrovend. Met de gesynchroniseerde database in het nieuwe systeem is dit verleden tijd! Alle webwinkels zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor het bij een product- of prijswijziging automatisch bij alle webwinkels wordt doorgevoerd. Daarnaast is een aparte zakelijke versie gecreƫerd die de mogelijkheid biedt om aparte prijzen door te voeren.
Mogelijkheid tot schalen

Internationale versies

Wantix LED heeft nu ook de beschikking over een Duitse versie. Hierdoor kunnen zij ook hun Duitse klanten online verder helpen. Het systeem achter de webwinkel biedt tevens ook de mogelijkheid om te schalen naar extra internationale versies of partner-websites. Laatstgenoemde heeft als voordeel dat partners van Wantix LED een eigen webwinkel krijgen met het (nieuwste) assortiment van het Raalter-bedrijf.

Wil jij ook meer resultaat behalen via het internet?

Neem vrijblijvend contact op
Kom in contact

Ook meer resultaat behalen via het internet?

Elk bedrijf is uniek, waardoor een unieke aanpak essentieel is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Effectief helpt graag verder!
  • Address: Boeierstraat 10k, 8102HS Raalte
  • Phone: 0572 - 794 514
  • Email: info@effectief.nl
Copyright 2013 - 2024 | Effectief